dimarts, 6 de novembre del 2007

Partit Cadet B - OAR Gràcia A

Finalment el partit es va realitzar el dijous dia 1 de Novembre a les 9:30 hores. Aquest adelantament va ser suggerencia dels components del Oar Gràcia, i per part nostra no va ser cap inconvenient en realitzar el partit per tal d'aprofitar els dies de pont.

Crònica del partit:Resultat Final  27 - 34

Inici molt igualat, tot i realitzar una primera part molt igualada sempre es pot millorar les accions d'atac ,com les de defensa. A llarg d'aquesta primera part es va mantenir un marcador sempre amb un gol amunt-empat-gol avall...

A la segona part vam tenir un desencert important en els llançaments a porteria, la falta de punteria va ser propici per que els del Oar Gràcia es marxessin del marcador en un diferencia de quatre gols. Fruit d'aquest desencert en els llençaments vam tenir un desencert en defensa que va suposar un allunyament més distanciat en el marcador.
Probablement si haguessim fet una selecció de llançament més encertat la diferencia en el marcador no hagués reflexat el resultat final.
Tot i aquesta petita valoració és important senyalar que l'equip ha fet una millora important en el joc d'equip. Els gols s'han repartit entre els diferents jugadors de la plantilla, i això reflexa una millora en l'aspecte col.lectiu.

Cal senyalar que segons la referencia que teniem en vers l'equip contrari, realment esperavem més nivell i veien com es va desenvolupar la primera part,amb l'empat a 17, es de senyalar que per la segona volta estic segur que podem donar alguna sorpresa, vist  la progressió dels jugadors del Cadet B..(cal remarcar que els del Oar Gràcia són de segon any, i en canvi nosaltres som tots de primer any).

Bé, aquesta es la petita crònica dels components del Cadet Masculí B.

Proper partit ens desplaçaments a  la Seu amb el Sant Ot, més val ara que no en ple hivern (temporada d'esquí).