dimarts, 20 de novembre del 2007

Cronica partit Cadet B - dissabte 17 de nov'07 a les 16:00hores

Hola als lectors de la pàgina web de l'Handbol sant Quirzè,
 
Partit del cadet B:
 
Sant Quirzè- Igualada
Resultat final: 41 a 28,  a favor del Sant Quirzè...
 
Partit relativament fàcil pels jugadors de casa nostra. La dinàmica de l'equip va evolucionant pero de manera molt lenta...
 
Tot i els 41 gols a favor, el més preocupant són els 28 gols enquiexats.Falta treballar molt i molt la defensa.
El cadet B parteix d'una defensa 5:1 amb projecció a 3:2:1, aquest esquema inicial s'ha de pulir amb entrenaments més especídfics de defensa..
Hi ha un descencert en defensa que teoricament s'està treballant, però encara no es suficient.
Cal destacar que l'atac dintre les estadísques salva el gran descencert en la defensa, es per això que els jugadors encara no han assimil.lat el rol de defensa..Moltes accions de contaraatac que no sabem resoldre, recuperació poca efectiva al nostre camp, falta de blocatge en els llançaments, no serà per l'alçada..bé, tot un repartori d'accions molt infantils.
També cal remarcar que sempre que juguem amb un equip teoricament inferior, per estadístiques, la mentalitat dels nostres jugadors es la de la llei del minim esforç; ara bé quan ens toca un equip mab més nivell ja pugem les marxes i l'esforç es més recalcat.. Anem molt equivocats, i els jugadors s'han de donar compte del seu error, més val que se'n fagi reso ara que després no ens hagim de penedir.
 
Caldria mencionar que finalment el Jordi Benito, va poder jugar en aquest partit. El felicito personalment perque va ser el seu debut en un partit d'Handbol. Va fer un gol, i es això es molt important per la seva moral i que continui amb el bon treball que seta realitzant en els entrenaments..
L'absència en aquest partit va ser la del Adrià, per lesió d'ultima hora...
 
El proper partit es a Suria, es un partit difícil donat els resultats obtinguts. Es l'hora de rectificar en el desenllaç de la nostra defensa....i d'altres aspectes més..
 
Aquí es tot, fins ara.



¿Chef por primera vez? - Sé un mejor Cocinillas.
Entra en Yahoo! Respuestas.