dilluns, 12 de novembre del 2007

CRONICA PARTIT

Partit entre el Sant OT de la Seu d'urgell i Cadet B del sant Quirzè.
Dia: 11 de novembre de 2007 a les 12:00 hores.

Trasllat a la Seu amb un mini bus, amb capacitat per 19 persones..des del pavello del  Sant Quirzè, sortida a les 8:00 hores.
L'equip tècnic i els jugadors van decidir fer el viatge en autocar per comoditat de tots el components de l'euip del cadet B del Sant Quirzè.

Bé, després d'aquesta breu introducció de pre partit, parlarem del "match".

Inici totalment descentrat per part de tot el col.lectiu de l'equip. Probablement, donades les referencies de l'equip contari(fluix) es va sortir amb una prepotencia que va registrar uns primers 10 minuts amb una igualtat al marcador. Fruit del descencert de l'equip a mesura que es va ana jugant l'equip va començar a tenir més encert en les accions d'atac com en les accions de defensa.
A la primera part es va acabar amb una diferencia de 10 gols amunt, tot i el descencert inicial (13-23)
Començada la segona part l'equip va donar una imatge més d'equip, amb accions més ben treballades. Però cal remarcar que mai hi ha una constància de més de 5 minuts en el bon joc, sempre es cometen errades infantils, falta de presició en la passada, no finalitzar els atacs amb caire col.lectiu......bé un resum de petites accions que cal pulir per no trobar-nos en situacions més complicades d'adversaris i llavors es paguin els plats trencats per cosetes com aquestes..
Bé, en resum partit sense massa complicacions, victoria amb el resultat final de 23-50.
Partit  per reflexionar accions concretes i destacar la bona pinya de l'equip que de mica en mica s'esta cultivant; remarcar que vam tenir que descartar un jugador perque ens vam trobar a  la Seu amb tots 15 jugadors. Sempre sap greu haver de descartar un jugador que ha fet el viatge amb la resta de l'equip i no pot jugar el partit...

¡Descubre una nueva forma de obtener respuestas a tus preguntas!