dimecres, 7 de novembre del 2007

CADET FEMENÍ

Sant cugat 20 – sant quirze 32

 

Altre partit sense rival per les nostres cadets. Ansioses per enfrontar-se de nou contra la garriga, intenten guanyar del màxim possible per poder tenir opcions a classificar-se per la següent fase.

Tot i la gran distància en el marcador, ja és el segon partit que les verd i vermelles els costa arrencar i mantenir una regularitat en tot el partit. Aquest, és un aspecte a treballar, ja que qualsevol altre rival pot aprofitar-se d'aquesta debilitat.

A partir del minut 15 de la primera part les visitants ja havien aconseguit ofegar els ànims de les locals, que es van veure superades clarament, encara que no van baixar la guàrdia en cap moment i van aprofitar la tova intensitat defensiva que les nostres noies demostraven intermitentment. Cal seguir treballant.



Express yourself instantly with MSN Messenger! MSN Messenger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Olaaaaaaa!! Les cadets femeninssS!! Aquest any estem fen tot el que podem!! ESn faltaria remarcar una mica mes de serietat en els entrenuss!! Tambe que la gent pugui venir a entrenar devut a k san dunat casos de que numes som 3 personAAAsss !! tambe es cert k ara que cumensaran a pugar las del infantil tindrem mes banqueta i pudrem respirar mess ja que la majoria de partits hi havia 1 o 2 a la banquetaA!! a la turnadaa de la garriga ens aurem de esforçar al maximm ya vureu com aquest cop no perdrem !!
Tenim el equip k va arrivar a 1eras de catalunya som un equip fort Anim PUQUIsSS nusaltress Podemm!!

1-2-3 puki puki