dijous, 18 d’octubre del 2007

cronica 1er partit del cadet B

Inici de pretemporada amb un seguit d'entrenaments molt constant, incert en quan a horari i espais, però la dinàmica del grup ha estat d'una bona assitència als entrenamnets.
Aquest grup són jugadors de primer any de cadet, que se'ls ha de treballar amb disciplina i amb un seguiment molt constant de la seva evolució tècnico-tàctica.

En vistes del primer partit disputat aquest passat diumenge a Sant Cugat, la dinàmica de joc va ser de molt alts i baixos.
A la primera part vam tenir un percentatge bo de llançaments, però en canvi defensivament vam tenir un desencert relativamnet important. Només esmentar que perdiem de 2 gols de diferencia.
A la meitat de la segona part va ser la gran resolució de l'equip, amb la qual  ens vam posar a dos gols per damunt. un gran treball de defensa i un percentatge de llançaments constant. Fruit de l'euforia, o bé d'aquest inici bo sempre es d'espera que pot arribar un punt de relaxació....Però aquest punt de relaxació va ser en picat.La defensa va baixar el rendiment i els percentatges de llançaments van minvar considerablement, fins al punt de fallar tres contraatacs..
Finalment vam perdre  34 a 26, amb vuit gols de diferencia que no reflexa la dinàmica de tot el partit. Només que s'hagués encertat amb un parell de jugades el resultat hauria sigut una altra història..

Bé, dit això només cal fer una cosa, entrenar,entrenar, que de ben segur que els resultats acabaran sortint.