dimarts, 16 d’octubre del 2007

Cadet Femení

CD. La garriga 24 - Sant quirze 23

Partit complicat per les cadets femenines del sant quirze, ja que es van desplaçar fins a la Garriga, un dels equips més forts del grup.

El partit va començar animat, una bona defensa per part de les del sant quirze que va ajudar a anar un o dos gols per davant tota l'estona; tot i no estar molt encertades amb els penals i alguns llançaments clars, que la portera de la garriga va aturar amb contundència.  A l'acabar la primera part (9 a 13) semblava estar tot bastant controlat, encara que la diferència en el marcador no era per tirar coets. Tot i això, les noies de la garriga no van afluixar en cap moment, van aprofitar la falta de banqueta, amb un sol recanvi, de l'equip visitant; cosa que es va notar a la segona part. Aquesta, semblava començar en la mateixa tònica que la primera, superant, en atac, els canvis defensius que feia l'equip garriguenc. Però, a la meitat de la segona, la defensa del sant quirze va començar a afluixar i les de la garriga van aprofitar per maquillar el marcador fins a l'empat. A falta de 40 segons, amb possessió de pilota i un desafortunat penal que l'arbitratge no va concedir, provocà que les contràries es posessin un gol per davant al següent atac. El temps ja no va deixar ni sacar a les verd i vermelles i el partit es va cloure amb un 24 a 23 que deixà un mal sabor a les nostres noies. Esperem que a la tornada sàpiguen reaccionar a temps i retallin aquest gol ja des d'un inici