diumenge, 2 de desembre del 2007

crónica partit cadet A handbol s.joan despi--handbol s.quirze

HANDBOL SANT JOAN DESPI 38-------HANDBOL SANT QUIRZE 36

Hem perdut.Hem anat a sant joan despi amb un equip de circunstancies,tot i aixi hem plantat cara amb tot moment ja que a aigut molt intens desde el primer minut fins al final.No voldria destacar a ningú perque tot l'equip es mereix un notable a part de que cada partit ens pasa lo mateix donem façilitats al equip contrari,com sempre la defensa.Començament de la primera part amb un joc molt viu,intens,electric,del cual quan portavem un quart de hora de joc a arribat la lesió del nostra central l'albert ja que va tindre que abandonar la canxa.La primera part s'acabat amb un gola favor nostra 15-16.La segona part a començat amb el matix rime i amida que anavn passany els minuts l'equip a nat l'esforç,el capi amb aqusta segona part tampoc a pogu surtí a pista ja qu anave coix aixó sa notat.Bona actuació dels dos porters,que han tingut que traballar de valent.Ara tindrem una setmana de descans ja que no hi haura competició i veurem si recuperem els lesionats l'oriol i l'albert.Anims kiris.................

Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar a la última MSN Newsletters